dinsdag 4 oktober 2011

Van -8 tot +25 graden

En dat stond synoniem voor een dagje skiën in Nederland afgelopen weekend. Voor een schijntje konden we optimaal profiteren van Martin's beste secundaire arbeidsvoorwaarden, abonnement op SnowWorld. In voorbereiding op onze skivakantie in december bonden we de lange latten om weer de voorzichtige eerste bochtjes te maken. Deze voorzichtigheid lieten we snel varen omdat de afdaling niet langer dan 15 seconden duurde op de eerste pistes.



Dus de flauwe helling werd al snel ingeruild voor het funpark. Menig schansje werd gepakt, maar de railingen en de meest grote schans werden toch angstvallig gemeden. Toen, onderaan de piste zagen we een bordje met piste 3. Gedreven door nieuwsgierigheid gingen we daar letterlijk het hoekje om. Daar lag een mooie lange en steilere helling te wachten op onze ski's. Daar hebben we ons nog veel afdalingen kunnen permitteren met een veel hogere snelheid. En daar gebeurde het, Martin noteerde zijn eerste crash... 

Jumpstyle

Lange latten af, handschoenen uit, muts af en met een biertje op het terras waar voor ons de dames in bikini beachvolleybal speelden. Hoe groot kan het contrast zijn op deze zeldzame oktoberdag.

1 opmerking:

  1. Ok, je hebt misschien lichtjes overdreven over de spectaculaire sprong, maar ik vind het alsnog knap :)

    BeantwoordenVerwijderen