donderdag 6 oktober 2011

Eerste 6B flash!

Veel te moe begon de avond (en eindigde ook zo trouwens). Een 6b projectje in de hoofdwand voor de pauze ging moeizaam en kon niet worden afgerond. Maar na de pauze klom Martin een nieuwe 6b onsight uit. De lijn en bewegingen leken leuk en geïnspireerd besloot ik er in te duiken. En voila, met een beetje genieten en vrijheid in je hoofd klim je zoiets flash uit. Dit was ook meteen de eerste keer dat ik een dergelijke route in ene uitgeklommen heb. Dat beloofd wat voor de vakantie volgende week. Wat "on sight" en "flash" betekent staat hier uitgelegd.

Huidig niveau:

Sportklimmen




Redpoint
6b



Flash
6b


Second Go
6b



Onsight
6a


Martin was gedreven om daarna zijn 6c projectje weer te proberen. Met de nodige motivatie werd hij gestimuleerd naar de eindgreep. Inmiddels is dit al weer zijn derde 6c en de 7a lonkt. Volgende week wordt het spannend of we hetzelfde niveau ook in de rotsen kunnen etaleren. Progressie is mooi als het resultaat is van veel inzet en passie voor je sport.

Deze 6b was het niet maar zal binnenkort ook geslecht worden. Het is wachten tot Rock Steady weer nieuwe schroef foto's plaatst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten